10 Trucuri pentru a Arata Bine la Poze

Te simți tensionată în fața aparatului de fotografiat? Cum buzele lui frisan, atunci când blițul se aprinde intermitent? Ca întotdeauna apare întrebarea cum reușesc prietenii lor, pentru a părea atât de sigur în fotografii? Dacă se transformă camera într-un inamic public? De ce nu este bine să utilizați Ieftin de mai jos, care vă va ajuta să arate bine în fotografii, fără prea mult efort?

Cum pentru a arata bine la poze

  1. foto23Zâmbiți

Se spune că zâmbetul este ca make-up. Adaugă un element suplimentar de glamour în fata lui, facandu-l sa arate mult mai în siguranță, chiar dacă nu este așa). Prin urmare, indiferent de ceea ce niciodată nu ratați acest minunat zambet pe fata. Un zâmbet din toată inima. Așteptați până când ochii și simți diferența.

  1. Păstrați contactul vizual

Este foarte important să se mențină contactul vizual cu obiectivul camerei foto-video. Încercați aparatul de fotografiat, cum să-l cel mai bun aliat. Priviți direct în obiectiv cu încredere. Veți ști ce sa întâmplat, dacă ochii tăi nu vă place, atunci când blițul se declanșează.

  1. Pentru a avea o bună postură

Nu contează ce, nu poate fi săraci postură în fața aparatului de fotografiat. Dacă sunteți așezat, stai în dreapta și, dacă stai, stai ergida. Menține o bună postură, vei arata mai bine. Prin urmare, dacă vă aflați în fața aparatului de fotografiat, respirați adânc, expirati lent și păstrați spatele drept.

  1. Te ascunzi defectele sale

Nimeni nu are un corp perfect. Totul în lume are orice defecte sau altul. Trucul este de a ascunde defectele și de a face paradă de demnitatea lor în fața aparatului de fotografiat. Așa că, dacă aveți o barbie dubla dublu, ridicați ușor bărbia și înclina capul ușor într-o parte. La fel, dacă aveți un cos pe o parte a feței, arată diferit. Pur Și Simplu, Nu-I Așa?

  1. Fii atent cu produse cosmetice

Chiar și cele mai mici defecte în mod clar vizibile pe aparatul de fotografiat. Prin urmare, dacă aveți de gând să poarte make-up, asigurați-vă că se face ușor. Evitați utilizarea de culori inchise si opteaza pentru nuante mai deschise.

  1. Stai jos, cu picioarele încrucișate, și

Dacă tu, fiind сфотографированным, iar ea sta, asigurați-vă că aveți picioarele pe picior. Stai cu picioarele neglijent deschise de rău vede camera. Dar a sta cu picioarele încrucișate, și de a face picioarele arata mai bine proporționat. În plus, ea arata mai elegant și o doamnă.

  1. Țineți mâinile departe de corp

Știați că una dintre părți mai frumoase ale corpului său, cu propriile mâini? Așa că, în loc de a lăsa mâinile agățat în mod liber în ambele părți, să le folosească în favoarea lor, pentru a face să arate mai frumos în fața aparatului de fotografiat. Ideea ar fi de a le posta pe coapsele ei, pentru a-și demonstra încrederea.

  1. Evitați de a transforma tot corpul de la aparatul de fotografiat

Ai observat ca stelele pozeze pentru aparatul de fotografiat? Acestea sunt, de obicei, rotiți partea inferioară a corpului într-o parte și virați numai partea superioară a corpului în direcția camerei. Urmați aceeași regulă. Pentru a face acest lucru îmbunătățește aspectul său, dar, de asemenea, face corpul tau arata luxuriante ideale (chiar dacă nu este așa).

foto24

  1. Utilizați culori luminoase

Nu încercați să utilizați culori estompate în fața aparatului de fotografiat. În loc, utilizați culori luminoase, care nu se amestecă cu mediul, într-o fotografie.

  1. Selectați un fundal bun

Fundal, greșită poate strica întreaga imagine. Dimpotrivă, un bun fundal poate transforma imaginea ta ca prin minune. Prin urmare, încercați să utilizați mijloacele fondului pentru beneficiile lor.

Aceste 10 trucuri, nu în ajunul face sa arati bine in fotografii. Așa că aplicați modificări cu un zâmbet larg.

Acest articol a fost publicat în Articol. Salvează legătura permanentă.