7 sfaturi pentru a arata bine fara machiaj

Dacă de frică, fata se spală? Niciodată mai mult, urmați aceste sfaturi pentru a avea grijă de fata ta și de a avea un aspect bun, chiar dacă nu purta machiaj.

foto21Femei ne place machiajul din mai multe motive. Ne permite să arate un pic personalității noastre, ceea ce evidențiază atributele noastre, făcându-ne să se simtă frumoase și sigure. Cu toate acestea, avem, de asemenea, necesitatea de a arata bine fara machiaj. Acest lucru este necesar pentru că există tipuri de activități în care este nepotrivit să poarte machiaj, ca, atunci când facem exerciții sau când mergem la piscină și, desigur, înainte de a merge la culcare sau să te ridici.

De asemenea, este posibil ca, uneori, vrem doar să meargă fără machiaj care nu ne fac să simți nesigur sau urât. De nevoie sau pentru că în 2017 tendință, și este „persoana spălate”, în ziua, am pregătit un ghid pentru a arata excelent, chiar dacă nu puteți cosmetice.

Ghid pentru a arata bine fara machiaj

  1. Are grijă de pielea ta

De îngrijire a pielii, este important pentru a arata bine fara machiaj. Procedura de bellezaempieza cu îngrijirea tenului, mentine pielea hidratata si тучную aceasta este cheia pentru a radia de frumusete.

Amintiți-vă că pentru a avea grijă de pielea feței, trebuie să utilizați o crema hidratanta, demachiant, tonic pentru față, cremă hidratantă și de a face peeling o dată sau de două ori pe săptămână.

Este important ca produsele pe care le utilizați unice pentru pielea fetei, asa ca el este foarte blând și are nevoi speciale.

  1. Ai grijă la soare

Expunerea pielii la razele solare creează o accelerare în deteriorarea celulelor, și, de asemenea, uscăciune, pete intunecate, și, în unele cazuri chiar boli de piele. Protector solar produs elementar de îngrijire a pielii, aplícalo dimineața și la prânz.

De asemenea, o idee bună de a folosi accesorii care reduc expunerea la soare, ca ochelari de soare și pălării.

  1. Ferește-te de propriile sprancene

Sprancene-este un cadru de persoane, de aici și importanța lor borta cu forma, care vă va bine pe fata ta, de asemenea, încercați să le tăiați și le menține sănătoși. Puteți depilar sprâncenele cu ceară, este de a face părul să crească mai încet și, astfel, puteți să vă păstrați pentru mai mult timp.

  1. Subliniază genele

Genele sunt un element important al feței, aplicați un strat subțire de vaselină, astfel, va arata mai inchisa. Nu uitați, rizarlas pentru a avea un look de impact.

  1. Hidrateaza buzele

Buza este focalizarea atenției pe fata unei femei, pentru a le face irezistibil nevoie hidratarlos și elimina cueritos care se extind dincolo de uscăciune. Pentru a atinge acest scop, puteți face moale de masaj pe buzele cu o periuta de dinti, apoi hidratarlos cu miere de albine.

foto22

  1. Ferește-te de cei dinți

Culoarea dintilor reflectă, de asemenea, de sănătate și frumusețe, pentru a albi acestora, utilizați pasta de dinti de albire și de a reduce consumul de băuturi sau produse alimentare care pot să le pătează. De asemenea, este o opțiune bună, să apeleze la dentist sau deținerea în estetică cosmetologie pentru albirea dintilor.

  1. Aliméntate un stil de viață sănătos

A avea o dieta echilibrata, dar, de asemenea, fi benefic pentru tot organismul nostru, ne fac să arate atractiv, astfel ca mesele noastre afectează culoarea pielii noastre, obrajii și buzele și acestea pot arata mai mult sau mai puțin atractiv.Dacă urmați aceste sfaturi, veți fi capabil de a arata bine fara machiaj si se simt complet confortabil și în siguranță.

Acest articol a fost publicat în Articol, Sfaturi. Salvează legătura permanentă.